Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

BETONWERKEN

Professionele betonwerken

Wist u dat de kwaliteit van uw betonwerken het afwerkingsniveau van uw woning bepaalt? 

De keuze van de juiste materialen en het minutieus bewerken van de natuurlijke grondstoffen zijn belangrijke aspecten die de duurzaamheid van het schrijnwerk bepalen. Daarnaast bepalen vocht en temperatuurwissels of het timmerwerk van uw woning uiteindelijk zal uitzetten of krimpen, wat dan weer belangrijk is om spleten en kieren te vermijden. 

Bij Neefs Bouwwerken verzorgen we uw betonwerken van het prille begin tot het definitieve einde. Onze jarenlange samenwerking met streng geselecteerde leveranciers is uw garantie op de beste en meest duurzame kwaliteitsproducten. Vakmanschap in combinatie met topmaterialen is de succesformule die ervoor zorgt dat het resultaat naadloos aansluit bij uw verwachtingen. We werken bovendien correct en snel en volgen steeds de wensen en de noden van onze dierbare klanten. Doe beroep op de kennis en kunde van onze experts en wees  zeker van een schitterend resultaat!

Ook kan u bij ons terecht voor isolatiegyprocwerkenelektriciteitswerkentotaalrenovaties,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkendakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte betonwerken