Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

GROND- EN GRAAFWERKEN

Graafwerken als stabiele fundering voor uw woning of zwembad

Liggen er zware graafwerken in het verschiet en weet u niet waar eerst te beginnen met deze intensieve klus? Geen zorgen, Neefs Bouwwerken staat voor u klaar! 

Wij beschikken over alle mogelijke materialen en voorzieningen om van uw grond- en graafwerken een waar succes te maken binnen de afgesproken termijn. Onze nauwkeurige voorbereidingen en onze doorgedreven passie voor ons vak zorgen voor een subliem resultaat dat kan dienen als stabiele fundering voor uw (nieuwbouw)woning of voor een zwembad in uw eigen tuin. 

Kelderbouw

Neefs Bouwwerken is een onderneming met passie voor beton. Een van onze betonwerken bestaat uit het graven en bouwen van waterdichte kelders. Een kelder is de basisfundering voor een woning of appartement en dus laat u deze werken maar best over aan echte specialisten. Op basis van uw en onze plannen zorgen wij voor maatwerk dat alle mogelijke vormen en oppervlakten kan aannemen. De muren van uw kelder bestaan uit betrouwbare betonblokken die waterdicht worden gemaakt zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over eventuele vochtproblemen. 

Regenputten

Steeds vaker wordt er ingezet op het voorzien van regenputten. Een regenwaterput is een kleine investering die u al snel kunt terugverdienen dankzij de gedaalde (drink)waterfactuur waarvan u weldra zult kunnen genieten. Daarnaast bevat regenwater geen calciumzouten waardoor verkalking van uw leidingen of huishoudtoestellen vermeden kan worden en ze bijgevolg langer kunnen meegaan. Wist u trouwens dat een regenwaterput helpt om het gevaar op overstromingen te minimaliseren? U hoort het: het gebruik van regenwater biedt verschillende voordelen. U kunt het gerust gebruiken om uw toilet door te spoelen, om uw auto te wassen of om uw wasmachine te laten draaien. Indien u uw regenwater wilt kunnen gebruiken als drinkwater, moet u wel een speciale filter kopen. 

Kortom, er is eigenlijk geen enkele reden om niet te opteren voor een regenwaterput met zacht, geurloos en gratis regenwater! 

Septische putten 

Een septische put bestaat uit twee verschillende compartimenten. In het eerste compartiment komt uw afvalwater terecht. De vaste organische stoffen zakken door naar de bodem waardoor er uiteindelijk op de bodem gegist slib overblijft. De overgebleven stoffen stromen door naar het tweede compartiment van uw septische put, waar de zuivering wordt voortgezet. Gezuiverd water wordt geloosd in oppervlakte water, en als uw put aangesloten is op het rioolsysteem, stroomt het water daar naartoe. Bespaar uzelf heel wat moeite en tijd en schakel meteen Neefs Bouwwerken in om uw septische put te graven.

Ook kan u bij ons terecht voor betonwerkengyprocwerkenelektriciteitswerkentotaalrenovaties,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkendakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte grond- en graafwerken