Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

VLOER- & TEGELWERKEN

Wij staan sterk in kwalitatieve vloeren, u staat sterk op onze vloeren

Voor een uitgebreid aanbod van vloeren en (wand)tegels, moet u bij Neefs Bouwwerken zijn. Passen keramische tegels in uw eigentijdse woning? 

Of speelt u liever op veilig en gaat u voor een tijdloze parket of laminaat? Of het nu gaat over uw keuken, uw badkamer of uw living, wij zorgen voor binnenvloeren op maat van uw stijl en uw woning. Onze experten staan u bij met hun deskundig advies zodat u zeker de juiste keuze maakt en ze geven bovendien een woordje uitleg zodat u perfect weet hoe u uw duurzame vloeren kunt onderhouden. 

Chape- en funderingswerken: een basis om op te bouwen en vertrouwen

Neefs Bouwwerken is gespecialiseerd in chapewerken die perfect waterpas liggen. Onze vakkundig gelegde chape is de ideale vlakke ondergrond voor uw vloeren. Kiest u voor zwevende chape of niet-hechtende chape, dan wordt deze aangebracht op een thermische of akoestische isolatielaag. Gaat u voor hechtende chape, dan brengen we deze rechtstreeks aan op de draagvloer. Wat u ook kiest, wij gaan steeds proper en verzorgd te werk en zorgen voor een naadloze afwerking.

Daarnaast voeren we ook funderingswerken uit voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. U kunt op ons rekenen voor het graven van funderingen en kelders, we gieten beton en bereiden de grond voor. 

Ook kan u bij ons terecht voor dakwerken, terrassen, opritten, metselwerken, afbraakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte vloer- & tegelwerken