Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

GYPROCWERKEN

Van eenvoudige tot gedetailleerde constructies

Eenvoudige of complexe constructies in uw woning, met gyproc is alles mogelijk. Gyproc is een vorm van droogbouw die zich perfect leent tot het construeren van scheidingswanden, (verlaagde) plafonds of om storende elementen te bedekken.

Wordt uw aandacht getrokken door de balken aan het plafond? Zijn de leidingen langs uw binnenmuren een doorn in het oog? Eén oplossing: gyproc! Als specialist in gyprocwerken kennen we alle kneepjes van het vak en kunnen we voor elk probleem een oplossing op maat aanbieden. 

Verder kunt u beroep doen op de expertise van Neefs Bouwwerken voor kwalitatief hoogwaardige bepleistering, bezetting en gipswerken, zowel binnen als buiten. Onze pleisterwerken vormen de basis voor de afwerking van uw wanden en plafonds. Onze perfect uitgevoerde pleisterwerken zorgen voor een egaal werkoppervlak en bijgevolg een mooi eindresultaat. 

Ook kan u bij ons terecht voor dakwerkenisolatiewerkengevelbekledingrioleringmetselwerkenafbraakwerken, regenwaterrecuperatie en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte Gyprocwerken