Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

METSELWERKEN

Een stevige fundering voor een duurzaam huis

Metselwerk mag dan wel een eenvoudige klus lijken, maar niets is minder waar. Metsen is een vak op zich, en laat vakmanschap nu net ons ding zijn!

Echt vakmanschap zit hem in de details. Met de nodige instructies en aanwijzingen kan iedereen een muurtje metsen, maar dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle kneepjes van het vak, en, nog belangrijker, weten we perfect hoe het vooral niet moet. Bij Neefs Bouwwerken kunt u hoe dan ook op uw twee oren slapen, want ons metselwerk wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Een gevel is het visitekaartje van uw woning en beschermt tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Piekfijne en kwalitatieve metselwerken zijn dus een must! Is uw gevel aan een opknapbeurt toe of wilt u gewoon voor een nieuwe look van uw huis gaan? Uw nieuwbouw- of renovatieproject krijgt dankzij onze metselwerken meteen de juiste uitstraling mee. Neefs Bouwwerken zorgt voor de meest solide funderingen om daarop duurzame woningen te bouwen die generaties lang meegaan. Van A tot Z metsen wij vakkundig uw droomhuis met de beste en meest kwalitatieve materialen. Zo kunnen jullie binnenkort met het hele gezin zorgeloos genieten van een degelijke woning met alles erop en eraan. Op onze metselwerken kunt u bouwen! 

Lijmen van snelbouwstenen

Wist u dat het lijmen van bouwstenen sneller gaat dan het metselen ervan? Niet alleen het lijmen zelf gaat sneller, maar ook het grotere formaat van blokken zorgt ervoor dat het proces vlotter verloopt. Het feit dat er geen mortel gebruikt moet worden, betekent dat er geen water voorzien moet worden en dat er dus niet gewacht moet worden tot de liters water verdampt zijn voor uw vakman aan de slag kan gaan. Uw bouw moet namelijk volledig droog zijn om te kunnen pleisteren. Een gelijmde (binnen)muur daarentegen, is meteen klaar om te pleisteren. 

Ook kan u bij ons terecht voor betonwerkengyprocwerken, elektriciteitswerkentotaalrenovaties,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkendakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte metselwerken