Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

Onze Diensten

NIEUWBOUW & RENOVATIE

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Begint u binnenkort aan het uitvoeren van uw nieuwbouwproject of wilt u graag een bijbouw voorzien aan uw bestaande woning? Laat u ondersteunen door echte professionals en doe beroep op de expertise van Neefs Bouwwerken.
VLOER- & TEGELWERKEN

VLOER- & TEGELWERKEN

Voor een uitgebreid aanbod van vloeren en (wand)tegels, moet u bij Neefs Bouwwerken zijn. Passen keramische tegels in uw eigentijdse woning? Of speelt u liever op veilig en gaat u voor een tijdloze parket of laminaat?
TERRASSEN & OPRITTEN

TERRASSEN & OPRITTEN

Geniet van de deugddoende zomeravonden of van de gezellige wintermaanden dankzij de perfect aangelegde terrassen van Neefs Bouwwerken. Een piekfijn eindresultaat bekomen we telkens weer door te luisteren naar uw wensen en verwachtingen.
GYPROCWERKEN

GYPROCWERKEN

Eenvoudige of complexe constructies in uw woning, met gyproc is alles mogelijk. Gyproc is een vorm van droogbouw die zich perfect leent tot het construeren van scheidingswanden, (verlaagde) plafonds of om storende elementen te bedekken.
DAKWERKEN

DAKWERKEN

Een duur interieur of een impressionante tuin is fijn, maar zonder een stevig dak boven uw hoofd komt u nergens. De werklui van Neefs Bouwwerken gaan er prat op u te voorzien van kwalitatieve materialen voor het plaatsen of herstellen van uw dak
ISOLATIEWERKEN

ISOLATIEWERKEN

Uw gevel, dak of vloer deftig isoleren is een arbeidsintensief project. Wij staan u daarom maar al te graag zodat u verloren tijd, extra kosten en eventuele zorgen uit de weg kunt gaan.

GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Bij Neefs Bouwwerken bieden we verschillende types van gevelbekleding: hout, steenstrips, thermowood, cederhout, rockpanel, sidings, … U vindt het allemaal bij onze vakmannen. Uw gevel is het visitekaartje van uw woning
RIOLERING

RIOLERING

Contacteer Neefs Bouwwerken om u te helpen met lekdetectie, geurdetectie, om eventuele breuken vast te stellen en om een oplossing op maat van uw probleem te voorzien.
REGENWATERRECUPERATIE

REGENWATERRECUPERATIE

Regenwater hergebruiken in huis zorgt er niet alleen voor dat u uw steentje bijdraagt aan een gezonder leefmilieu, maar het bespaart ook waterkosten. Hemelwater opvangen en gebruiken voor het doorspoelen van uw toilet
LOODGIETERIJ

LOODGIETERIJ

De inrichting en installatie van uw sanitaire voorzieningen verdienen onze volledige aandacht, aangezien uw badkamer de ontspanningsruimte bij uitstek is en uw keuken een onmisbare, functionele ruimte is.
ELEKTRICITEITSWERKEN

ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektriciteitsnetwerken zijn de aders van uw woning. Een doordachte planning en een gedetailleerde uitvoering ervan zijn cruciaal voor veilige, degelijke en betrouwbare systemen naar hedendaagse normen.
METSELWERKEN

METSELWERKEN

Echt vakmanschap zit hem in de details. Met de nodige instructies en aanwijzingen kan iedereen een muurtje metsen, maar dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle kneepjes van het vak, en, nog belangrijker, weten we perfect hoe het vooral niet moet.
AFBRAAKWERKEN

AFBRAAKWERKEN

Wanneer u gaat bouwen of renoveren moet u waarschijnlijk verschillende afbraakwerken (laten) uitvoeren. Neefs Bouwwerken zorgt voor het afbreken van uw woning, uw bijgebouw of een ander pand
GROND- EN GRAAFWERKEN

GROND- EN GRAAFWERKEN

Liggen er zware graafwerken in het verschiet en weet u niet waar eerst te beginnen met deze intensieve klus? Geen zorgen, Neefs Bouwwerken staat voor u klaar! Wij beschikken over alle mogelijke materialen en voorzieningen
BETONWERKEN

BETONWERKEN

Wist u dat de kwaliteit van uw betonwerken het afwerkingsniveau van uw woning bepaalt? De keuze van de juiste materialen en het minutieus bewerken van de natuurlijke grondstoffen zijn belangrijke aspecten die de duurzaamheid van het schrijnwerk bepalen.