Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN OVER ONS

Geweldige ervaring

...het hele traject is heel vlot verlopen, ondanks het feit dat we er enorm tegenop zagen, maar het was voorbij en afgewerkt voor we het goed en wel doorhadden...

Familie Peeters
Kapellen

Topafwerking

Van wat vroeger een oud, donker hoekje was, is met een heel beperkt budget een volwaardige slaapkamer gemaakt. We hadden nooit zo'n mooi resultaat verwacht!

Annie Delcourt
Brasschaat

Onze droom verwezenlijkt

Na lang twijfelen en vooral veel cijferen, hebben we eindelijk de knoop doorgehakt en zijn we beginnen bouwen aan ons droomhuis. Nu weten we niet meer waarom we ooit zo hebben getwijfeld!

Philip Henderson
Kapellen

Perfecte communicatie

tijdens het hele verbouwproces is er steeds heel duidelijk gecommuniceerd. We wisten daardoor altijd perfect hoe ver ze stonden en wat we konden verwachten.

Laura Mattis
Essen

Betaalbare kwaliteit

door de goede begeleiding hebben we kunnen besparen op bepaalde zaken, waardoor er meer ademruimte kwam voor de dingen die we echt belangrijk vonden.

Robert Van Bavel
Brasschaat

Aanrader

bij de renovatie van onze badkamer is alle heel vlot verlopen en vooral ook heel proper. Tijdens de verbouwing werd er een soort noodbadkamer gemaakt, waar...

Anne Smits
Schoten

Projecten

KEUKENRENOVATIE

Wij maken van uw oude, totaal gedateerde keuken een modern, eigentijds pareltje. Niet zomaar een plek waar het aangenaam vertoeven is, maar een plek waar het hele gezin niet meer weg te slaan is. Zeg nu zelf: wie wil er nu niet koken in een volledig uitgeruste keuken die piekfijn in orde is? 

Project details

In dit geval hebben we in een benepen, oud keukentje de muur uitgebroken en daardoor de ruimte lichter en meer open gemaakt. We hebben geopteerd voor een stijlvol kookeiland met spoelbak.

Op die manier creëerden we eerst een rustgevend, ruimtelijk gevoel om vervolgens de ruimte zelf in te vullen met een eigentijdse, functionele keuken die voorzien is van hedendaags comfort. 


SLAAPKAMERRENOVATIE

Een oude berging of rommelkamer waar u alleen maar wat spullen kwijt kunt die u niet regelmatig gebruikt, kan eenvoudig omgetoverd worden in een functionele extra slaapkamer. 

Project details

Een klein achterkamertje dat louter dienst deed als rommelkamer en dus zo goed als niet gebruikt werd, hebben we op een eenvoudige manier omgetoverd tot een volwaardige en vooral functionele slaapkamer.

De donkere ruimte werd voorzien van een raam tot op de grond om noodzakelijk licht binnen te brengen in de voorheen benepen ruimte. Bovendien creëert een groot raam een gevoel van ruimte en rust, zonder de ruimte effectief uit te breiden.