Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

OVER ONS

Sinds 2005...

...is Neefs actief in de bouw. In die tijd deden we kostbare ervaring op die we vandaag graag delen met onze klanten. We staan hen bij met raad en daad om ervoor te zorgen dat ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan wat betreft het bouwen of verbouwen van hun woonst. We bekijken elk project afzonderlijk en wijzen onze klanten heel eerlijk op alle mogelijke valkuilen, steeds met een kostenefficiënte aanpak en met kennis van zaken. 

ONZE WAARDEN

Bij Neefs Bouwwerken werken we op een eerlijke, transparante manier. Dat doen we vooral door duidelijke communicatie bij elke stap van het traject: geen verrassingen en geen afwachtende houding, maar daarentegen concrete afspraken die strikt worden nageleefd. Wij willen een betrouwbare partner zijn, een steun en toeverlaat in het technische en arbeidsintensieve proces dat een bouw of verbouwing is. Al uw eventuele zorgen willen we wegnemen zodat u zich kunt focussen op wat echt telt: genieten van uw droomplek! 

ONZE MISSIE

  • Communicatie
  • Betrouwbaarheid
  • Professionalisme
  • Team Management 

ONZE VISIE

  • Veiligheid
  • Integriteit
  • Vakmanschap
  • Community 

“KOSTENEFFICIENT BOUWEN MET DUURZAME MATERIALEN” 

ONS TEAM

Onze vakmensen, onze trots 

Bob Neefs

Zaakvoerder

Sinds zijn kinderjaren is hij gepassioneerd door bouwen en verbouwen, vanaf zijn 16de had hij steevast een vakantiejob in de bouw om de stiel te leren, om in 2005 uiteindelijk de stap te zetten en te starten als zelfstandig aannemer. Inmiddels heeft Bob Neefs jarenlang ervaring in het vak en is hij uitgegroeid tot een man waar u op kunt bouwen in alle vertrouwen. 

Naomi Roodhooft

Zaakvoerder

Meestal werkt ze meer in de schaduw, maar daarom is ze zeker niet minder begaan of minder belangrijk bij Neefs! Naomi is de rots in de branding en het hart van de administratie. Ze staat in voor de boekhouding, aankoop, bestellingen, planning, budgetbewaking, ... en is onmisbaar voor ons team. Samen met Bob vormt ze een goed geoliede tandem die kwaliteit en efficiëntie garanderen in elk project.

Ons team staat klaar om uw dromen (letterlijk) vorm te geven!

Contacteer ons