Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektriciteitsnetwerken zijn de aders van uw woning. Een doordachte planning en een gedetailleerde uitvoering ervan zijn cruciaal voor veilige, degelijke en betrouwbare systemen naar hedendaagse normen. 

Maar een professionele plaatsing zorgt er daarnaast ook voor dat uw woning klaar is voor de snel evoluerende technische installaties in de toekomst. Wij werken dus niet alleen volgens de wensen van onze klanten, maar we gaan samen ook toekomstgericht denken zodat u nog lang kunt genieten van uw perfect geplaatste netwerken en leidingen. Wilt u hulp inschakelen bij het leggen van uw elektrische installaties? Vindt u zelf de tijd niet om bepaalde kleinere klusjes uit te voeren, zoals het vervangen van stopcontacten? Geef (een deel van) het werk uit handen en slaap op beide oren dankzij de experts van Neefs Bouwwerken. De deskundige plaatsing van elektriciteit voorkomt veel kopzorgen achteraf, en dat is precies wat we bij Neefs Bouwwerken graag willen bewerkstelligen. 

In geval van renovaties komen we eerst de stand van zaken van uw huidige installatie bekijken. Vervolgens bespreken we samen met de klant wat er dient te gebeuren om uw installatie conform de wettelijke reglementen te maken.

Elektriciteitsvoorzieningen zijn niet alleen van belang voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. Hoe wij erin slagen om die veiligheid te garanderen? Simpel, door steeds te opteren voor betrouwbaar kwaliteitsmateriaal.

Ook kan u bij ons terecht voor betonwerkentotaalrenovaties,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkendakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte Elektriciteitswerken