Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

TOTAALRENOVATIE BADKAMER & KEUKENS

Keukens en badkamers renoveren van A tot Z

Als u gaat bouwen of verbouwen, zijn vroeg of laat uw badkamer en uw keuken aan de beurt. Een bouwproces is sowieso al een project van lange adem. Laat daarom uw werken vlot en effici├źnt verlopen dankzij de hulp van Neefs Bouwwerken.

Wij bruisen van inspiratie en nemen met plezier uw badkamer of uw keuken onder handen. Ontwerp samen met ons uw droombadkamer en geniet binnen de kortste keren van een oase van rust en ontspanning. Is het uw keuken die gerenoveerd moet worden? Dan stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat u snel de lekkerste gerechten kunt koken en serveren in een functionele en esthetisch mooie keuken.

Wij garanderen bovendien jarenlang genot van uw installaties aangezien we steeds met de meest gewaardeerde, duurzame merken werken. Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor onze klanten. Dankzij de zorgvuldige en kwalitatieve renovaties van Neefs Bouwwerken kunt u jaren verder en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele defecten. Ook kleinere klussen zoals het vervangen van uw kranen, nemen wij voor onze rekening. U vraagt, wij regelen het! 

Ook kan u bij ons terecht voor isolatiegyprocwerkenelektriciteitswerken, gevelbekleding,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkendakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte totaalrenovatie