Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

Nieuwbouw & renovatie

Een resultaat dat uw verwachtingen overstijgt

Binnen een mum van tijd zorgen voor uw droomhuis, dat is waar we bij Neefs Bouwwerken 200% voor gaan. Staan er verbouwingen op de planning? Begint u binnenkort aan het uitvoeren van uw nieuwbouwproject of wilt u graag een bijbouw voorzien aan uw bestaande woning? 

Laat u ondersteunen door echte professionals en doe beroep op de expertise van Neefs Bouwwerken. Samen met onze klanten zorgen we voor een totaalresultaat dat uw verwachtingen overstijgt! 

Nieuwbouwprojecten

Bouwen zonder zorgen, dat is wat we steeds opnieuw realiseren bij Neefs Bouwwerken. Dankzij onze doorgedreven vakmannen en hun inzet, maken wij uw nieuwbouwwoning volledig woonklaar binnen de afgesproken termijn. Houdt u van een eigentijds, modern ontwerp? Bent u eerder fan van een klassieke woning? Een open of halfopen bebouwing? Uw wens staat centraal gedurende het volledige bouwproject. Alles kan, alles mag! 

Wij volgen steeds de nieuwste trends op en verwerken alle energievereisten in uw plannen zodat u kunt genieten van extra wooncomfort en kunt besparen op uw energierekening. Laat u bijstaan door onze professionals in de creatie en realisatie van uw droomwoning, zij regelen alles van ontwerp tot afwerking. Wat wij van onze klanten dan nog verwachten? Simpel: dat ze pronken met en genieten van hun splinternieuwe woonst! 

Renovatiewerken

Renoveren is doorgaans een stressy klusje, maar dat weerhoudt Neefs Bouwwerken er niet van om jaarlijks verschillende renovatieprojecten tot een goed einde te brengen. De voorbije jaren bouwden we dan ook een enorme schat aan ervaring op, wat uw garantie is op zorgeloze verbouwingswerken. Heeft u renovatieplannen maar weet u zelf niet goed hoe eraan te beginnen? Vindt u de tijd niet om uw bouwideeën uit te voeren? Geen probleem! Neefs Bouwwerken heeft alles in huis om uw uniek concept te realiseren. 

Bijbouwen

Een plek om te ontspannen, om te werken of een extra opslagruimte… Dat komt altijd van pas, Neefs Bouwwerken zorgt voor bijgebouwen op maat van uw project en uw wensen. Wilt u enkel een garage bouwen of opteert u voor een volwaardig bijgebouw aan uw woning? Dankzij onze professionele aanpak en onze efficiënte service beschikt u binnen een mum van tijd over een nieuwe veranda, een garage of een tweede badkamer. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op een succesvol resultaat!

Ook kan u bij ons terecht voor dakwerkenterrassenoprittenmetselwerkenafbraakwerken en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte Nieuwbouw & renovatie