Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

RIOLERING & ONTSTOPPINGSWERKEN

Professionele ontstoppingsdienst

Het badwater dat niet wegloopt, een toilet die niet meer doorspoelt, een verstopte afvoer, … We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. 

Wanneer u zelf probeert om uw afvoer, toilet, bad of douche te ontstoppen, kan het water per ongeluk wel eens terechtkomen op plekken waar het niet hoort. Daarom kan een professionele ontstoppingsdienst u heel wat ongemakken en problemen besparen. Contacteer Neefs Bouwwerken om u te helpen met lekdetectie, geurdetectie, om eventuele breuken vast te stellen en om een oplossing op maat van uw probleem te voorzien. Een vlekkeloze, vlotte service en een doorgedreven passie voor het vak is dé combinatie om uw rioleringen moeiteloos weer in orde te brengen. Dat wat we niet meteen opgelost krijgen, zoeken we met behulp van de nieuwste technologieën gewoon verder uit tot u uit de nood geholpen bent. U kunt er hoe dan ook zeker van zijn dat uw probleem binnen een oogwenk opgelost is dankzij onze efficiënte en effectieve manier van werken. 

Ook kan u bij ons terecht voor betonwerkentotaalrenovaties,vloer- en tegelwerkenmetselwerkenafbraakwerkenregenwaterrecuperatie en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte riolering