Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten is Neefs Algemene bouwwerken uw ideale partner.


Contact +32 499 298 569

DAKWERKEN

Uw dak is ons vak

Een duur interieur of een impressionante tuin is fijn, maar zonder een stevig dak boven uw hoofd komt u nergens. De werklui van Neefs Bouwwerken gaan er prat op u te voorzien van kwalitatieve materialen voor het plaatsen of herstellen van uw dak en hanteren steeds een vlotte, betrouwbare service. Mede dankzij deze pijlers is onze uitgebreide poule van tevreden klanten de voorbije jaren alleen maar exponentieel gegroeid. Neefs Bouwwerken heeft een zwak voor elk dak! 

Hellende daken

Voorzien van de juiste kwaliteitsmaterialen, van hoogstaand vakmanschap en van doorgedreven kennis en enthousiasme, gaan onze mannen aan de slag met uw hellend dak. Wist u dat een hellend dak een ideale constructie is om uw woning te beschermen tegen weer en wind? Hoe steiler uw dak, hoe sneller regenwater kan weglopen. Bovendien zorgen kleidakpannen ervoor dat vocht geen kans krijgt om eventueel door te dringen. 

Dat een hellend dak tal van voordelen heeft, merkt u ook aan uw (energie)factuur. Eventuele reparaties aan hellende daken zijn goedkoop, en bovendien moet u minder vloeroppervlakte voorzien dankzij de compacte manier van bouwen. Zo heeft u meer leefruimte ter beschikking, wat zich uiteraard doortrekt naar uw energiefactuur.

Of u nu opteert voor een plat of een hellend dak, bij Neefs Bouwwerken gebruiken we sowieso uitsluitend kwaliteitsvolle dakpannen zodat de beschermende functie van uw dak echt tot z’n recht komt.  

Platte daken (roofing)

Naast schuine daken, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen of herstellen van platte daken. Neefs Bouwwerken is dé vakman voor kwalitatief roofingwerk. De stijgende populariteit van platte daken is onder andere te danken aan de relatief lage prijzen en aan het feit dat platte daken makkelijk te isoleren zijn. Daarnaast is een plat dak een ideale constructie om extra ruimte of een extra terras te creëren aan uw woning. Dankzij onze ervaren werkmannen zal uw bouwproces eens zo vlot verlopen.  

Velux

Daglicht en frisse lucht creëert u in uw zolder door veluxramen te laten installeren door Neefs Bouwwerken. Geniet van het prachtige uitzicht door uw veluxramen en maak van de zolder een van de leukste kamers van uw huis! 

Als u kiest voor velux dakvensters, bent u zeker van een betere isolatie, meer daglicht en minder geluid dan wanneer u voor een ander systeem gaat. Bovendien kunnen velux dakramen gemakkelijk zelf vervangen worden indien nodig. 

Dakkapellen

Een dakkapel is een waardevolle investering. Zo biedt een dakkapel extra woonruimte, maar daarnaast creëert u ook extra lichtinval én stijgt de waarde van uw woning. Heeft uw zolder een schuin plafond en wilt u daar optimaal gebruik van kunnen maken? Dan is een dakkapel de ideale oplossing.

Wel wijzen we er graag even op dat u zich bij de plaatsing van een dakkapel soms aan bepaalde regelgevingen moet houden. Daarom is het belangrijk dat u vooraf even checkt of u omgevingsvergunningen nodig heeft. 

Lichtkoepels

Extra zonlicht en warmte, meer verluchting, een gevoel van ruimte en licht… Wat heeft u nog meer nodig? Lichtkoepels bieden zowaar uitsluitend voordelen. Voor alle soorten daken hebben wij gepaste lichtkoepels. Geef ons uw wensen door zodat wij kunnen uitzoeken welke lichtkoepels ideaal zijn voor uw dak.   

Solatubes

Wat meer daglicht van buiten naar binnen halen, is altijd een goed idee. Laat u daarom verrassen en inspireren door de veelzijdigheid van onze Solatube daglichtbuizen. Dankzij deze daglichtbuis kunt u in werkelijk elke ruimte in uw woning extra daglicht creëren, zelfs in de donkerste ruimtes in het midden van uw woning. 

Groendaken

In steden is er vaak weinig ruimte voorzien voor natuur en groene gebieden. In dat geval is dé oplossing bij uitstek groendaken! Wilt u graag kruiden op uw dak? Mag er op uw dak vegetatie geplaatst worden die geselecteerd is voor bijen of vlinders? Bovendien is een groendak esthetisch mooi en biedt het tal van voordelen zoals geluidsisolatie, het zuiveren van lucht en regenwater en het bevorderen van biodiversiteit. 

Dakgoten

Dat een dakgoot essentieel is om overtollig water weg te laten lopen, hoeven we u niet te vertellen. Een goede werking van uw dakgoot is dus een absolute must om problemen te voorkomen. Is uw dakgoot beschadigd door stormweer? Of is uw dakgoot gewoon verstopt? No worries, Neefs Bouwwerken staat paraat om uw dakgoot vakkundig te plaatsen of te herstellen. 

Ook kan u bij ons terecht voor betonwerken, totaalrenovatiesgevelbekledingrioleringmetselwerkenafbraakwerkenregenwaterrecuperatie en meer, neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte dakwerken